BÜTÜNLEME SINAVI HAKKINDA
2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Koordinatörlüğümüz tarafından uzaktan eğitim yoluyla verilen zorunlu ortak derslerden TUR 181 kodlu Türk Dili I dersinin bütünleme sınavı uzaktan (online) olarak 06 Şubat 2021 Cumartesi günü; 10:00 ile 12:00 saatleri arasında yapılacaktır.

 
***Dikkat!***
Dersi alan öğrenci sayısı fazla olduğundan sınav oturumlara ayrılmıştır. Sınavı çözmek için 06 Şubat (Cumartesi) http://sinav.karabuk.edu.tr/ linkinde sizler için belirlenmiş olan süreler (15 dk) içerisinde sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. 

Sınavın yapılacağı gün saat 10:00'dan önce sisteme giriş yaparak sizler için belirlenmiş olan sınav başlama saatini kontrol etmeyi unutmayınız.

Örnek: Sınav saatiniz 10:00 olarak tanımlanmışsa, sisteme 10:00-10:15 saatleri arasında giriş yaparak sınava başlamanız gerekmektedir. Sınav süresi 45 dk olup sınava başladıktan sonra süre işlemeye başlayacaktır.


Türk Dili1 bütünleme sınavına erişim için aşağıdaki adresten sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. 
Sisteme girişte kullanıcı adınız öğrenci numaranızdır. Şifreniz TC Kimlik numaranızdır.
 
Sınava erişmek için: sinav.karabuk.edu.tr

 
Dikkat! Sisteme giriş yapamazsanız, OBS sistemine giriş yaparak TC Kimlik numaranızı kontrol ediniz.
 
 
Yine sisteme giremezseniz veya farklı bir sorun yaşarsanız, linkte yer alan sorun bildirim formunu doldurunuz ve web sayfasında yayınlanacak olan duyuruları takip ediniz.
 
Sorun Bildirim Formu için tıklayınız...


TUR181-Türk Dili1 bütünleme sınavı çoktan seçmeli (test) 40 soru 45 dakika şeklinde yapılacak olup öğrencilerimiz ağırlıklı olarak son 7 haftanın içerikleri olmak üzere ilk 7 hafta içeriğinden de sorumlu olacaklardır. 
 
------------------------------------------------------------------------------------

Öğrencilerimizin ders ve sınav ile ilgili bütün duyurular için https://tur.karabuk.edu.tr  web adresini takip etmeleri önemle rica olunur.